Reviews Elektroservice Eindhoven

Gemiddelde waardering:
4.9/5

Elke dag het beste van jezelf geven. Je werk goed doen en met plezier. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zonnepanelen, elektrische installaties, laadpalen, groepenkasten, airconditioning en werken met een gecertificeerd team vakmensen. 

Dat is niet alleen wat we beloven, maar waar we bij Elektroservice Eindhoven ook echt voor staan. Werk leveren zoals je ook zou willen dat het bij jou thuis gedaan wordt.

Het is natuurlijk enorm mooi om te zien dat die inzet ook gezien wordt door onze klanten. Met trots delen we dan ook de reviews die wij mochten ontvangen.

Esther Boga
Groepenkast plaatsen
Lees verder
Hele snelle reactie en actie, houdt zich aan de afspraken, professionele houding. Fijn dat we zo snel na de waterschade een nieuwe stoppenkast hebben. Goede prijs kwaliteit!
Frans De Wit
Zonnepanelen laten plaatsen
Lees verder
Daar ik door de bomen het bos niet zag. Ben ik bij Electro Service Eindhoven terecht gekomen. Geweldig advies gekregen van Jamil. Daarna een offerte aangeboden waar ik ook een goed gevoel bij had. En gisteren 16 augustus was Sia en zijn team er om de panelen te plaatsen. Ze zijn zeer kundig en alle afspraken zijn ze nagekomen. Ik kan ze bij een ieder ander aanraden. Nogmaals mijn dank mannen. ECHT TOP !!!
Mohammad Nassiri
Zonnepanelen laten plaatsen
Lees verder
They are very professional and fast! Also very careful about the safety. I enjoyed how they installed the solar panels and were with me in the whole process of selecting and installing them. They also gave me a lot of advices on cooker and made a very nice installation for cooker wires. They were very helpful and didn’t choose easy way but better way even if it has more difficulty. I highly advice them for any electrical jobs.
Anne-Marie Scheerders
Zonnepanelen laten plaatsen, laadpaal laten plaatsen
Lees verder
Erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden: Zorgvuldige aanpassing en uitbreiding van de meterkast. Noodzakelijk voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit werd met een onafhankelijke kwaliteitscontrole bevestigd. Daarnaast werd een laadpaal geïnstalleerd door Elektro Service Eindhoven. Hiervoor was opnieuw een uitbreiding van de meterkast nodig. Werkzaamheden verliepen vlot en correct volgens afspraak. Duidelijke uitleg over de werkwijze van de laadpaal en de app. Het laden van de auto werd direct gedemonstreerd. Kortom zeer tevreden over werkzaamheden, communicatie en prijsafspraken.
hamid rahim
Zonnepanelen laten plaatsen
Lees verder
Soms kom je van die bedrijven tegen waar alles klopt: een prettig eerste gesprek, goed en duidelijk advies, heldere offerte, mooie prijs, fijne communicatie, afspraken die worden nagekomen, leuke medewerkers, snelle en efficiënte installatie en van begin tot eind een servicegerichte aanpak. ESE is zo'n bedrijf. Woon je in omgeving Son en Breugel en ben je op zoek naar een bedrijf voor zonnepanelen? Hier moet je zijn.
Jan R. van der Steeg
Zonnepanelen laten plaatsen
Lees verder
Vriendelijke monteurs en keurig gewerkt. Echt een aanrader.
Sander H
Zonnepanelen laten plaatsen
Lees verder
Zonnepanelen (10) geleverd en gemonteerd. Uitgebreide voorlichting vooraf. Vriendelijke en efficiënte monteurs. Binnen een paar uur waren de zonnepanelen gemonteerd en werkend. Elektricien ging niet weg voordat hij zeker wist dat alles werkte.
Silvia&Henk van Dooren
Zonnepanelen laten plaatsen
Lees verder
Installatie panelen was prima. Alleen met de app is het nogal lastig om deze op te starten met alle codes en checks die nodig zijn. Dit is dan ook niet gelukt, heb ik maar opgegeven omdat ik daar niet zoveel tijd aan wil besteden. Het uitlezen van wat er wordt opgewekt moet toch eenvoudiger mogelijk zijn in een app.
Willem van Rooij
Zonnepanelen laten plaatsen
Lees verder
ESE is een heel fijn bedrijf om je project aan uit te besteden. In mijn geval werden 7 zonnepanelen op de garage geplaatst, een verbinding via de tuin en de kruipruimte naar de meterkast gemaakt en de hele meterkast gemoderniseerd. Sia en Jamil zijn erg deskundige en nette werkers en hele fijne personen om mee te communiceren. Ze leveren snel en ze werken snel waarbij de kwaliteit erg hoog is. Daarnaast hoefde ik maar een paar weekjes te wachten tot ze konden om eea te realiseren. Ik had 5 sterren gegeven als ik niet bij de verschillende contactmomenten steeds te horen had gekregen dat de levertijd 3 tot 4 weken was en toen uiteindelijk de 4 weken na acceptatie offerte waren verstreken heb ik nogmaals gebeld om om een planning te vragen. Gelukkig konden ze de week erop al. Maar in tegenstelling tot grote bedrijven heb je bij ESE direct contact met de mannen en wordt er ook snel geschakeld. Bij iedere andere klus op electriciteitsgebied zal ik zeker weer gebruik gaan maken van hun diensten.
Ad van Gerwen
Zonnepanelen laten plaatsen
Lees verder
Dit bedrijf heeft 90 zonnepanelen geïnstalleerd op ons appartementen complex, verdeeld over 9 eigenaren. Daarnaast waar nodig meterkasten aangepast en/of vernieuwd. Ze hebben de installatie perfect werkend en compleet volgens afspraak opgeleverd, naar volle tevredenheid van de bewoners/eigenaars. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. Sia en Jamil, prima werk!!!!!
Harco Witteveen
Installatie van stopcontacten en schakelaars
Lees verder
Supergasten, professioneel zeer onderlegd, oplossingsgericht, meedenkend, flexibel, geen woorden maar daden! Ook bij het aanbrengen van oplossing die ze op voorhand niet konden weten ter plekke geregeld zonder moeilijk te doen. Als je op zoek bent naar uitstekende kwaliteit, professionaliteit voor een correcte prijs op het vlak van elektriciteit en installatie van zonnepanelen, nodig ze uit en geef ze de kans je te overtuigen. Gewoon doen!
Rudy de Wit
Zonnepanelen laten plaatsen
Lees verder
nieuwe zonnepanelen snel geplaatst na offerte aanvraag. netjes afgewerkt en goede service nadien.
Gert van Mil
Zonnepanelen laten plaatsen
Lees verder
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Goed advies, meedenken en snelle en vakkundige montage van 7 zonnepanelen. Klein probleempje is naar volle tevredenheid opgelost.
Pam H
Zonnepanelen laten plaatsen
Lees verder
Vandaag zonnepanelen laten plaatsen bij dit bedrijf. En een nieuwe meterkast laten plaatsen. Zeer betrouwbaar. Ze weten wat ze doen en geven eerlijk advies. Snelle plaatsing en goede service. Ik raad ze dan wel ook zeker aan👌.Bedankt mannen🙏🏻
Nobby van Dorst
Zonnepanelen laten plaatsen
Lees verder
Bij ons zijn 11 zonnepanelen gelegd en aangesloten, montage verliep door het goed op elkaar ingewerkte team snel en vakkundig. Tevens een goed oog voor veiligheid tijdens de montage! Bij een volgende klus gaan we zeker weer een beroep doen op Sia en Jamil.
Erwin van Vugt
Service van Zonnepanelen bekabeling
Lees verder
Goede service. Sam had aangegeven langs te komen om een service klus aan bekabeling zonnepanelen (buiten) uit te voeren. Hele dag regen waarna Sam dit, tot volle tevredenheid, op zondag is komen doen. Echt top!
Dennis Verdoes
Installatie van Zonnepanelen & Groepenkast
Lees verder
We zijn zeer tevreden met de installatie van 15 zonnepanelen en het vernieuwen van onze meterkast. Na contact te hebben gezocht met Elektro Service Eindhoven, hebben Sia en Jamil snel contact met ons opgenomen en hebben ze uitgebreid de tijd genomen om verschillende scenario's door te spreken en te berekenen. Ze konden zelfs een goede oplossing bieden voor het installeren van zonnepanelen op een dak met EPDM. De oplevering volgde zeer snel na het tekenen van de offerte.

Elektro Service Eindhoven is een professioneel bedrijf met zeer ervaren, kundige en vriendelijke medewerkers die goede kwaliteit leveren. Onze ervaring is dat ze de klant centraal stellen en de tijd nemen om mogelijkheden en vragen goed uit te leggen. Voor eventuele nieuwe werkzaamheden (bijvoorbeeld laadpaal) nemen we zeker weer contact met ze op.

Arnoud kusters
Installatie van Zonnepanelen & Groepenkast
Lees verder
Oude groepenkast vervangen door nieuwe en alles aangesloten en geaard. Plus 30 zonnepanelen op het dak geínstalleerd in één dag!! Geweldige onderlinge samenwerking en super netjes gewerkt. Op de afgesproken dag en tijd waren ze hier. Goede materialen gebruikt; kortom zeer professioneel werk verricht. Wij zijn enorm blij dat wij voor Elekro Service Eindhoven gekozen hebben.
Reijer1965
Installatie van Zonnepanelen & Groepenkast
Lees verder
Via een kennis in contact gekomen met Elektro service voor de plaatsing van zonnepanelen. Na een eerste bezoek snel een offerte gekregen en binnen twee weken uitgevoerd. Vooral de netheid van werken, de adequate afwerking en de klantvriendelijkheid maakt dat Elektro service een uitstekende partner is voor alles wat met elektriciteit te maken heeft.
Hans Berkvens
Installatie van Zonnepanelen & Groepenkast
Lees verder
Installatie zonnepanelen en het vervangen van de groepenkast. Ik ben bijzonder blij met de prima geleverde service. Je kunt er vanop aan dat alles professioneel en vakkundig is aangesloten. Afspreken worden voor 100% nagekomen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Erik de Visser
Installatie van Zonnepanelen
Lees verder
Elektro Service Eindhoven heeft de levering en installatie van zonnepanelen verzorgt. Ze hadden een net aanbod van kwalitatief goed materiaal en hebben binnen zeer korte termijn kunnen leveren. Installatie is netjes gebeurd en ook na de installatie goed bereikbaar en responsief bij nog wat kleine puntjes.
Jeroen Vonk
Installatie van Zonnepanelen
Lees verder
De offerte van de zonnepanelen heb ik zeer snel ontvangen en de montage heeft 3 weken later plaatsgevonden. De zonnepanelen zijn perfect op het dak van ons woonhuis geplaatst. (zeer netjes tov het dak uitgemiddeld en opgevuld) Alle benodigde materialen zijn van goede kwaliteit en worden door ervaren medewerkers gemonteerd. De volgende klus laat ik zeker weer door dit bedrijf uitvoeren. Bedankt voor de goede montage van de zonnepanelen en de fijne communicatie.
M M
Installatie van Zonnepanelen
Lees verder
Sia en Jamil hebben bij ons thuis 8 panelen met Enphase omvormers geplaatst. Na de offerte lagen de panelen er binnen 2 maanden, wat voor deze tijd erg snel is. Prima service voor een goede prijs.
Birkezrm
Installatie van Zonnepanelen
Lees verder
Toen ik op de site van Elektro Service Eindhoven (ESE) de reviews zag, viel het op dat men unaniem zeer positief was; maximale score van 5! Nu heb ik onlangs door ESE ook zonnepanelen laten installeren. En ik ben nu helemaal niet meer verbaasd over deze hoge score. Ik heb nu zelf ook deze zeer positieve ervaringen. ESE zegt wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen. Ze zijn zeer deskundig en precies. Mijn meterkast bevindt zich midden in mijn huis, dus niet bij de voordeur. De slimme manier die ESE vond om die meterkast snel en onopvallend te bereiken, was wonderbaarlijk. De aanpassingen van de meterkast waren uitvoerig maar zaten in de offerteprijs verdisconteerd. Dus geen onverwachte bijbetalingen. Bovendien werkte alles in één en dezelfde installatiedag. Ze ruimen alles perfect op. Voor mijn aanvullende wens om een buitenkabel met een metalen beschermgoot af te dekken is ESE afzonderlijk voor teruggekomen. Zelfs dakpannen die men op mijn dak aantrof die niet helemaal in orde meer waren, heeft men vervangen. En de kapotte restanten van deze dakpannen zijn keurig meegenomen. Na vertrek van ESE zag alles eruit zoals ik het wenste. Kortom: Sia, Jamil en hun mensen zijn vindingrijk, deskundig, ervaren en super precies en netjes. Gewoon zoals je als (veeleisende) klant het wil. Hulde aan deze mensen.
Pascal Rijkers
Elektrisch paneel vervangen of upgraden
Lees verder
Snelle service en levering, geen moeilijkheden wat betreft contact, vriendelijk, professioneel.
Tinka Kramer
Groepenkast & zonnepanelen
Lees verder
Snelle en goede installatie van nieuwe groepenkast en zonnepanelen. Netjes gewerkt. Correct en prettig in de omgang. Sia, Jamil, Sam en de twee Poolse collega’s hebben alles keurig afgewerkt.
Rob Mellegers
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
Perfecte samenwerking van professionals voor het plaatsen van zonnepanelen. Ik was hiervoor benaderd door allerlei partijen die bij ons geen zonnepanelen konden plaatsen omdat we leien pannen op het dak bleken te hebben. Zij zijn langs gekomen en hebben een uitzonderlijk goede en professionele opdracht uitgevoerd. Ik beveel deze partij iedereen aan. Zeer betrouwbaar en vriendelijk. ze gaan ook geen professioneel advies uit de weg. Top gedaan mannen! Ga vooral zo door.
Kees Dragt
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
De heren Sia en Jamil van Electro Service Eindhoven blijken mensen binnen hun bedrijf te zijn die weten waarover zij praten. Er werd zeer goede uitleg en instructie over de verschillende types en mogelijkheden van zonnepanelen gegeven. Ik vind dan ook dat de heren uitblinken in kennis en vakmanschap, ik ben met hen in zee gegaan voor het plaatsen en installeren van 9 zonnepanelen van het mooie Enphase- systeem. Ook Rene Verstappen verdient een compliment over de wijze en de snelheid waarmee hij de 9 panelen op het dak plaatste; en dat bij een wolkeloze hemel en 28 graden in de schaduw, petje af! Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van het totale werk, ziet er prachtig uit en alles is keurig weggewerkt. Alles met elkaar beveel ik E.S.E. van harte aan, waarbij ik opmerk dat het een geweldig prettig team is, zowel in communicatie als met hun onderlinge samenwerking.
Arjen Costermans
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
Jamil en Sia beiden erg goed communicatief, goed advies gegeven mbt plaatsing van zonnepanelen. Afspraken worden goed nagekomen en kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend
Emal Fakhri
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
Zonnepanelen bij ons laten plaatsen. Zeer tevreden over de uitvoering en raad iedereen aan! Vakkundige en vriendelijke mensen die prima kwaliteit leveren!
Jackelien van den Broek
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
15 zonnepanelen geplaatst, tussen offerte en plaatsen nog geen week. Waren zeer vriendelijk, duidelijke uitleg gekregen van werking. zeer aan te bevelen.
Youri de haas
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
Leggen zonnepanelen (17 AEG 400 wp + enphase omvormers). Verstand van zaken, snelle prettige communicatie, kundige plaatsing tegen een scherpe prijs. Top!
Pieter Kemper
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
Zonnepanelen laten plaatsen. Vriendelijke vakman. Scherpe prijs. Werkt snel en punctueel. Installatie in een halve dag.
Paul Cuppen
Zonnepanelen en laadpaal
Lees verder
Zonnepanelen en laadpaal geplaatst door dit bedrijf. Vriendelijke installateurs, punctueel en goed resultaat.
Sander van Mastrigt
Laadpaal plaatsen
Lees verder
Sia en zijn team hebben bij ons een laadpaal geplaatst. Dit is zeer vakkundig en netjes gebeurd en voor een zeer nette prijs. Mannen nogmaals bedankt!
Karin Reniers
Nieuwe meterkast
Lees verder
Nieuwe meterkast geplaatst, snel, netjes en vakkundig! En ook nog heel aardig
Pierre Beeckman
Installatie elektrische auto-oplader
Lees verder
Snel, goed, netjes en kundig werk geleverd door Sia en Sam. Vlot met communicatie, offerte enz. Aanrader!
Jeannette V.G.
Zonnepanelen
Lees verder
Ook hebben wij zonnepanelen laten plaatsen naar volle tevredenheid.
J. van Nielen
Zonnepanelen, laadpaal, meterkast
Lees verder
Na installatie van de eerste partij zonnepanelen hebben zij voor ons ook de tweede partij geïnstalleerd en gelijktijdig de meterkast ge-upgrade naar de laatste eisen. Kort daarna de laadpaal geïnstalleerd. Werkt perfect. Begeleiding bij ingebruikname. Alle afspraken werden punctueel nagekomen. Niets werd aan het toeval overgelaten. Controle op eigen werk..!! Werkplek netjes achtergelaten. Alle lof voor deze mannen.
René Janssen
Elektra nieuwe keuken & nieuwe meterkast
Lees verder
Supervriendelijke vakman die weet wat ie doet en afspraken meer dan nakomt. Bij ons alle elektra werkzaamheden voor onze nieuwe keuken uit gevoerd en een compleet nieuwe meterkast geplaatst. Absolute aanrader voor je elektra werkzaamheden!
John Sjouken
Elektrisch paneel vervangen of upgraden
Lees verder
Uitstekende werkzaamheden. Ook diverse goede adviesen gehad voor de toekomstige aanpassingen
Anoniem
Meterkast gereed maken voor aansluiting zonnepanelen
Lees verder
Sia wat als eerste die op mijn opdracht reageerde waarbij hij heel netjes heeft uitgelegd hoe hij het allemaal zou gaan uitvoeren. We hadden een afspraak gemaakt zodat hij van te voren de werkzaamheden had gezien. Ook wat betreft prijs wat hij was hij scherper dan de andere reacties die ik had gehad. Hij is erg flexibel en houdt zich keurig aan de afspraak. Mocht ik weer een klus hebben dan schakel ik zo weer in.
Job Huberts
Electriciteit leidingen verleggen
Lees verder
Sia was heel flexibel, snel, werkte hard, deed wat hij beloofde, netjes. Prettig in de omgang, fijne vakman.
Thijs Jongen
Extra groep in meterkast ivm inductiekookplaat
Lees verder
Zeer tevreden. Vriendelijke en hardwerkende man.Goed werk geleverd en kwam zijn afspraken keurig na. Indien nodig zal ik hem de volgende keer weernemen.
Peter van Rijen
Elektriciteit aansluiten in tuin
Lees verder
Bij ons heeft Sia stroom in de tuin aangelegd en ook buitenverlichting op de achtergevel inclusief schakelaar aangesloten. Hij heeft heel netjes en secuur gewerkt, er waren weinig aanwijzingen nodig om duidelijk te maken wat we wilden, het eindresultaat is superstrak en functioneert natuurlijk vlekkeloos.
Simon Jongsma
Aansluiten SolarEdge 3 fasen omvormer op meterkast
Lees verder
Vriendelijke en kundige man. Flexibel. Werk keurig uitgevoerd voor een scherpe prijs.
Anoniem
Stopcontact plaatsen
Lees verder
Prima ervaring! Kon niet op afgesproken tijd komen (storing tussendoor), maar liet dat ruim van te voren weten en kwam later op de ochtend alsnog. Goed werk afgeleverd en keurig netjes (vroeg of z'n schoenen uit moesten voor naar boven gaan en stofzuigde de werkplek). Aanrader.
Hein van der Wielen
Installeren (en leveren) TESLA Wall Connector (oplader)
Lees verder
Via Werkspot in contact gekomen met Sia en hij was super flexibel en heeft het werk prima uitgevoerd (aansluiten laadpaal). Goed overlegd via telefoon en app. Sia is daarna komen kijken en het werk prima uitgevoerd voor een mooie prijs. Dank en ik kan deze nieuwe jonge ondernemer zeker aanbevelen!
Els Wanders
Elektra
Lees verder
Vanmiddag heb ik klus geplaatst had op werkspot, Vlak erna kreeg ik al een mailtje van Elektro-service. De elektricien kon vandaag nog langskomen, om het probleem op te lossen. Hij was keurig op tijd op onze afspraak. Zeer vriendelijk, maar vooral zeer kundig !! Binnen zeer korte tijd, had hij het probleem opgelost. Een echte vakman !! Heel hartelijk bedankt !!!
T Dekkers
Gedeelte van de electriciteit in de keuken is uitgevallen
Lees verder
Sia is een prettig persoon die ons snel en vakkundig heeft geholpen zodat we weer stroom hebben in de keuken. Daarbij berekent hij een vriendelijk tarief. Zeker aanbevelingswaardig !!
J. Heiri
Vervangen elektra installatie
Lees verder
Tevreden klant waar dat een huis heeft gekocht uit 1975, waar al het installatie gemaakt was volgens de normen uit 1970. Gehele installatie vernieuwd en alles aangepast naar de norm wat tegenwoordig van toepassing is. Een hele prettige ervaring gehad met Elektro-service Eindhoven, alles gedaan volgens de afspraak, netjes en betrouwbaar.
Martin Jacobs
Zonnepanelen & meterkast
Lees verder
12 Zonnepanelen geplaatst en meterkast vervangen. Van Jamil bij zijn eerste bezoek een duidelijke uitleg ontvangen over het plaatsen van zonnepanelen. Donderdag 15 april zonnepanelen geplaats. Waren met 3 medewerkers. Sia heeft meterkast vervangen en Jamil heeft alles geregeld qua omvormer voor de zonnepanelen. Een ingehuurde ZZP er Joost heeft de zonnepanelen geplaatst. Alles is keurig afgewerkt. Zeer professsioneel bedrijf dat ik zeker bij iedereen zou aanbevelen. Super werk verricht. Bedankt jongens.
Maarten Dehing
Stopcontacten of schakelaars installeren
Lees verder
From start to finish very happy with the service Sia & Jamal gave us. Placement of solar-panels and revamp of our socket-box. Would absolutely recommend them. (Vertaald door Google) Van start tot finish erg blij met de service die Sia & Jamal ons heeft gegeven. Plaatsing van zonnepanelen en opknappen van onze stopcontactdoos. Zou ze absoluut aanbevelen.
Roland Schrama
Elektrische auto-oplader installeren, Groepenkast vervangen
Lees verder
Super goed geholpen door Sia Rahimi, deskundig, vriendelijk en hard werkende installateur. Zeer tevreden klant !