Logo Elektricien Elektro Service Eindhoven

Reviews Elektro Service Eindhoven

Gemiddelde waardering
4.8/5
Anoniem
Meterkast gereed maken voor aansluiting zonnepanelen
Lees verder
Sia wat als eerste die op mijn opdracht reageerde waarbij hij heel netjes heeft uitgelegd hoe hij het allemaal zou gaan uitvoeren. We hadden een afspraak gemaakt zodat hij van te voren de werkzaamheden had gezien. Ook wat betreft prijs wat hij was hij scherper dan de andere reacties die ik had gehad. Hij is erg flexibel en houdt zich keurig aan de afspraak. Mocht ik weer een klus hebben dan schakel ik zo weer in.
Job Huberts
Electriciteit leidingen verleggen
Lees verder
Sia was heel flexibel, snel, werkte hard, deed wat hij beloofde, netjes. Prettig in de omgang, fijne vakman.
Thijs Jongen
Extra groep in meterkast ivm inductiekookplaat
Lees verder
Zeer tevreden. Vriendelijke en hardwerkende man.Goed werk geleverd en kwam zijn afspraken keurig na. Indien nodig zal ik hem de volgende keer weernemen.
Peter van Rijen
Elektriciteit aansluiten in tuin
Lees verder
Bij ons heeft Sia stroom in de tuin aangelegd en ook buitenverlichting op de achtergevel inclusief schakelaar aangesloten. Hij heeft heel netjes en secuur gewerkt, er waren weinig aanwijzingen nodig om duidelijk te maken wat we wilden, het eindresultaat is superstrak en functioneert natuurlijk vlekkeloos.
Simon Jongsma
Aansluiten SolarEdge 3 fasen omvormer op meterkast
Lees verder
Vriendelijke en kundige man. Flexibel. Werk keurig uitgevoerd voor een scherpe prijs.
Anoniem
Stopcontact plaatsen
Lees verder
Prima ervaring! Kon niet op afgesproken tijd komen (storing tussendoor), maar liet dat ruim van te voren weten en kwam later op de ochtend alsnog. Goed werk afgeleverd en keurig netjes (vroeg of z'n schoenen uit moesten voor naar boven gaan en stofzuigde de werkplek). Aanrader.
Hein van der Wielen
Installeren (en leveren) TESLA Wall Connector (oplader)
Lees verder
Via Werkspot in contact gekomen met Sia en hij was super flexibel en heeft het werk prima uitgevoerd (aansluiten laadpaal). Goed overlegd via telefoon en app. Sia is daarna komen kijken en het werk prima uitgevoerd voor een mooie prijs. Dank en ik kan deze nieuwe jonge ondernemer zeker aanbevelen!
Els Wanders
Elektra
Lees verder
Vanmiddag heb ik klus geplaatst had op werkspot, Vlak erna kreeg ik al een mailtje van Elektro-service. De elektricien kon vandaag nog langskomen, om het probleem op te lossen. Hij was keurig op tijd op onze afspraak. Zeer vriendelijk, maar vooral zeer kundig !! Binnen zeer korte tijd, had hij het probleem opgelost. Een echte vakman !! Heel hartelijk bedankt !!!
T Dekkers
Gedeelte van de electriciteit in de keuken is uitgevallen
Lees verder
Sia is een prettig persoon die ons snel en vakkundig heeft geholpen zodat we weer stroom hebben in de keuken. Daarbij berekent hij een vriendelijk tarief. Zeker aanbevelingswaardig !!
J. Heiri
Vervangen elektra installatie
Lees verder
Tevreden klant waar dat een huis heeft gekocht uit 1975, waar al het installatie gemaakt was volgens de normen uit 1970. Gehele installatie vernieuwd en alles aangepast naar de norm wat tegenwoordig van toepassing is. Een hele prettige ervaring gehad met Elektro-service Eindhoven, alles gedaan volgens de afspraak, netjes en betrouwbaar.
Martin Jacobs
Zonnepanelen & meterkast
Lees verder
12 Zonnepanelen geplaatst en meterkast vervangen. Van Jamil bij zijn eerste bezoek een duidelijke uitleg ontvangen over het plaatsen van zonnepanelen. Donderdag 15 april zonnepanelen geplaats. Waren met 3 medewerkers. Sia heeft meterkast vervangen en Jamil heeft alles geregeld qua omvormer voor de zonnepanelen. Een ingehuurde ZZP er Joost heeft de zonnepanelen geplaatst. Alles is keurig afgewerkt. Zeer professsioneel bedrijf dat ik zeker bij iedereen zou aanbevelen. Super werk verricht. Bedankt jongens.
Roland Schrama
Elektrische auto-oplader installeren, Groepenkast vervangen
Lees verder
Super goed geholpen door Sia Rahimi, deskundig, vriendelijk en hard werkende installateur. Zeer tevreden klant !
Maarten Dehing
Stopcontacten of schakelaars installeren
Lees verder
From start to finish very happy with the service Sia & Jamal gave us. Placement of solar-panels and revamp of our socket-box. Would absolutely recommend them. (Vertaald door Google) Van start tot finish erg blij met de service die Sia & Jamal ons heeft gegeven. Plaatsing van zonnepanelen en opknappen van onze stopcontactdoos. Zou ze absoluut aanbevelen.