Logo Elektricien Elektro Service Eindhoven

Reviews Elektro Service Eindhoven

Gemiddelde waardering
4.8/5
Rob Mellegers
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
Perfecte samenwerking van professionals voor het plaatsen van zonnepanelen. Ik was hiervoor benaderd door allerlei partijen die bij ons geen zonnepanelen konden plaatsen omdat we leien pannen op het dak bleken te hebben. Zij zijn langs gekomen en hebben een uitzonderlijk goede en professionele opdracht uitgevoerd. Ik beveel deze partij iedereen aan. Zeer betrouwbaar en vriendelijk. ze gaan ook geen professioneel advies uit de weg. Top gedaan mannen! Ga vooral zo door.
Kees Dragt
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
De heren Sia en Jamil van Electro Service Eindhoven blijken mensen binnen hun bedrijf te zijn die weten waarover zij praten. Er werd zeer goede uitleg en instructie over de verschillende types en mogelijkheden van zonnepanelen gegeven. Ik vind dan ook dat de heren uitblinken in kennis en vakmanschap, ik ben met hen in zee gegaan voor het plaatsen en installeren van 9 zonnepanelen van het mooie Enphase- systeem. Ook Rene Verstappen verdient een compliment over de wijze en de snelheid waarmee hij de 9 panelen op het dak plaatste; en dat bij een wolkeloze hemel en 28 graden in de schaduw, petje af! Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van het totale werk, ziet er prachtig uit en alles is keurig weggewerkt. Alles met elkaar beveel ik E.S.E. van harte aan, waarbij ik opmerk dat het een geweldig prettig team is, zowel in communicatie als met hun onderlinge samenwerking.
Arjen Costermans
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
Jamil en Sia beiden erg goed communicatief, goed advies gegeven mbt plaatsing van zonnepanelen. Afspraken worden goed nagekomen en kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend
Emal Fakhri
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
Zonnepanelen bij ons laten plaatsen. Zeer tevreden over de uitvoering en raad iedereen aan! Vakkundige en vriendelijke mensen die prima kwaliteit leveren!
Jackelien van den Broek
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
15 zonnepanelen geplaatst, tussen offerte en plaatsen nog geen week. Waren zeer vriendelijk, duidelijke uitleg gekregen van werking. zeer aan te bevelen.
Youri de haas
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
Leggen zonnepanelen (17 AEG 400 wp + enphase omvormers). Verstand van zaken, snelle prettige communicatie, kundige plaatsing tegen een scherpe prijs. Top!
Pieter Kemper
Zonnepanelen laten plaatsen.
Lees verder
Zonnepanelen laten plaatsen. Vriendelijke vakman. Scherpe prijs. Werkt snel en punctueel. Installatie in een halve dag.
Paul Cuppen
Zonnepanelen en laadpaal
Lees verder
Zonnepanelen en laadpaal geplaatst door dit bedrijf. Vriendelijke installateurs, punctueel en goed resultaat.
Sander van Mastrigt
Laadpaal plaatsen
Lees verder
Sia en zijn team hebben bij ons een laadpaal geplaatst. Dit is zeer vakkundig en netjes gebeurd en voor een zeer nette prijs. Mannen nogmaals bedankt!
Karin Reniers
Nieuwe meterkast
Lees verder
Nieuwe meterkast geplaatst, snel, netjes en vakkundig! En ook nog heel aardig
Pierre Beeckman
Installatie elektrische auto-oplader
Lees verder
Snel, goed, netjes en kundig werk geleverd door Sia en Sam. Vlot met communicatie, offerte enz. Aanrader!
Jeannette V.G.
Zonnepanelen
Lees verder
Ook hebben wij zonnepanelen laten plaatsen naar volle tevredenheid.
J. van Nielen
Zonnepanelen, laadpaal, meterkast
Lees verder
Na installatie van de eerste partij zonnepanelen hebben zij voor ons ook de tweede partij geïnstalleerd en gelijktijdig de meterkast ge-upgrade naar de laatste eisen. Kort daarna de laadpaal geïnstalleerd. Werkt perfect. Begeleiding bij ingebruikname. Alle afspraken werden punctueel nagekomen. Niets werd aan het toeval overgelaten. Controle op eigen werk..!! Werkplek netjes achtergelaten. Alle lof voor deze mannen.
René Janssen
Elektra nieuwe keuken & nieuwe meterkast
Lees verder
Supervriendelijke vakman die weet wat ie doet en afspraken meer dan nakomt. Bij ons alle elektra werkzaamheden voor onze nieuwe keuken uit gevoerd en een compleet nieuwe meterkast geplaatst. Absolute aanrader voor je elektra werkzaamheden!
John Sjouken
Elektrisch paneel vervangen of upgraden
Lees verder
Uitstekende werkzaamheden. Ook diverse goede adviesen gehad voor de toekomstige aanpassingen
Anoniem
Meterkast gereed maken voor aansluiting zonnepanelen
Lees verder
Sia wat als eerste die op mijn opdracht reageerde waarbij hij heel netjes heeft uitgelegd hoe hij het allemaal zou gaan uitvoeren. We hadden een afspraak gemaakt zodat hij van te voren de werkzaamheden had gezien. Ook wat betreft prijs wat hij was hij scherper dan de andere reacties die ik had gehad. Hij is erg flexibel en houdt zich keurig aan de afspraak. Mocht ik weer een klus hebben dan schakel ik zo weer in.
Job Huberts
Electriciteit leidingen verleggen
Lees verder
Sia was heel flexibel, snel, werkte hard, deed wat hij beloofde, netjes. Prettig in de omgang, fijne vakman.
Thijs Jongen
Extra groep in meterkast ivm inductiekookplaat
Lees verder
Zeer tevreden. Vriendelijke en hardwerkende man.Goed werk geleverd en kwam zijn afspraken keurig na. Indien nodig zal ik hem de volgende keer weernemen.
Peter van Rijen
Elektriciteit aansluiten in tuin
Lees verder
Bij ons heeft Sia stroom in de tuin aangelegd en ook buitenverlichting op de achtergevel inclusief schakelaar aangesloten. Hij heeft heel netjes en secuur gewerkt, er waren weinig aanwijzingen nodig om duidelijk te maken wat we wilden, het eindresultaat is superstrak en functioneert natuurlijk vlekkeloos.
Simon Jongsma
Aansluiten SolarEdge 3 fasen omvormer op meterkast
Lees verder
Vriendelijke en kundige man. Flexibel. Werk keurig uitgevoerd voor een scherpe prijs.
Anoniem
Stopcontact plaatsen
Lees verder
Prima ervaring! Kon niet op afgesproken tijd komen (storing tussendoor), maar liet dat ruim van te voren weten en kwam later op de ochtend alsnog. Goed werk afgeleverd en keurig netjes (vroeg of z'n schoenen uit moesten voor naar boven gaan en stofzuigde de werkplek). Aanrader.
Hein van der Wielen
Installeren (en leveren) TESLA Wall Connector (oplader)
Lees verder
Via Werkspot in contact gekomen met Sia en hij was super flexibel en heeft het werk prima uitgevoerd (aansluiten laadpaal). Goed overlegd via telefoon en app. Sia is daarna komen kijken en het werk prima uitgevoerd voor een mooie prijs. Dank en ik kan deze nieuwe jonge ondernemer zeker aanbevelen!
Els Wanders
Elektra
Lees verder
Vanmiddag heb ik klus geplaatst had op werkspot, Vlak erna kreeg ik al een mailtje van Elektro-service. De elektricien kon vandaag nog langskomen, om het probleem op te lossen. Hij was keurig op tijd op onze afspraak. Zeer vriendelijk, maar vooral zeer kundig !! Binnen zeer korte tijd, had hij het probleem opgelost. Een echte vakman !! Heel hartelijk bedankt !!!
T Dekkers
Gedeelte van de electriciteit in de keuken is uitgevallen
Lees verder
Sia is een prettig persoon die ons snel en vakkundig heeft geholpen zodat we weer stroom hebben in de keuken. Daarbij berekent hij een vriendelijk tarief. Zeker aanbevelingswaardig !!
J. Heiri
Vervangen elektra installatie
Lees verder
Tevreden klant waar dat een huis heeft gekocht uit 1975, waar al het installatie gemaakt was volgens de normen uit 1970. Gehele installatie vernieuwd en alles aangepast naar de norm wat tegenwoordig van toepassing is. Een hele prettige ervaring gehad met Elektro-service Eindhoven, alles gedaan volgens de afspraak, netjes en betrouwbaar.
Martin Jacobs
Zonnepanelen & meterkast
Lees verder
12 Zonnepanelen geplaatst en meterkast vervangen. Van Jamil bij zijn eerste bezoek een duidelijke uitleg ontvangen over het plaatsen van zonnepanelen. Donderdag 15 april zonnepanelen geplaats. Waren met 3 medewerkers. Sia heeft meterkast vervangen en Jamil heeft alles geregeld qua omvormer voor de zonnepanelen. Een ingehuurde ZZP er Joost heeft de zonnepanelen geplaatst. Alles is keurig afgewerkt. Zeer professsioneel bedrijf dat ik zeker bij iedereen zou aanbevelen. Super werk verricht. Bedankt jongens.
Roland Schrama
Elektrische auto-oplader installeren, Groepenkast vervangen
Lees verder
Super goed geholpen door Sia Rahimi, deskundig, vriendelijk en hard werkende installateur. Zeer tevreden klant !
Maarten Dehing
Stopcontacten of schakelaars installeren
Lees verder
From start to finish very happy with the service Sia & Jamal gave us. Placement of solar-panels and revamp of our socket-box. Would absolutely recommend them. (Vertaald door Google) Van start tot finish erg blij met de service die Sia & Jamal ons heeft gegeven. Plaatsing van zonnepanelen en opknappen van onze stopcontactdoos. Zou ze absoluut aanbevelen.