Projecten

Elektro Service Eindhoven heeft in de afgelopen 10 jaar met het team een respectabele staat van dienst opgebouwd. We laten u graag een greep uit onze specialismen zien.

Projecten met laadpalen

Wie een elektrische auto heeft kan genieten van de luxe van een eigen laadpaal thuis. Iedere ochtend bij het instappen is de batterij weer vol. Een fijn gevoel! Wie ook nog zonnepanelen heeft is helemaal goed uit.

Door de toename van het aantal elektrische auto's neemt de installatie van laadpalen en laadpunten bij particulieren dan ook toe. We laten graag een paar projecten zien die hebben geïnstalleerd.

Projecten met zonnepanelen

Nederland zit vol in de transitie naar zonne-energie. Daken met zonnepanelen zijn 'normaal' geworden in het straatbeeld. Ook wij hebben hier al een flinke steen aan mogen bijdragen.

Tot nu toe zijn we vooral bezig geweest met het installeren. We gaan onze fotografische verslaglegging over zonnepanelen dan ook zeker uitbreiden. Tot dan laten we graag een aantal projecten zien met zonnepanelen en de esthetische installatie van de omvormers.

Projecten met groepenkasten

De meterkast zal bij heel weinig mensen de mooiste ruimte in huis. Maar om alle gemakken in huis te laten functioneren is het wel de belangrijkste ruimte in huis. Het deel in de meterkast dat draait om de elektra is ons specialisme. De groepenkast.

Bekijk een aantal groepenkasten die we hebben verbeterd, veiliger zijn gemaakt, vernieuwd en/of vervangen.