Elektricien eindhoven - bedrijfsbus elektroservice eindhoven voor zonnepanelen laadpalen airconditioning warmtepompen en groepenkasten

Over Elektro Service Eindhoven

Elektro Service Eindhoven is al ruim 10 jaar het elektrotechnisch installatiebedrijf voor de grote regio Eindhoven. Ons normale werkgebied spreidt zich over het gebied Den Bosch - Breda - Weert met het hart van het bedrijf in Eindhoven. Ons team van elektriciens en elektrotechnisch medewerkers zet zich dagelijks in voor particulieren en bedrijven.

Onze algemene werkzaamheden bestaan uit elektricien werk zoals de aanleg van elektra bij nieuwbouw / verbouw, vervangen van bestaande elektra en het aansluiten van nieuwe elektra zoals kookgroepen en domotica. Onze kern ligt meer en meer bij onze specialisatie; installatie en onderhoud van verduurzaming voor woningen en bedrijfspanden met zonnepanelen, laadpalen en groepenkasten.

Geschiedenis van ons bedrijf

Sia, Elektricien en oprichter van Elektro Service Eindhoven;

"Ruim 10 jaar geleden besloot ik voor mezelf te beginnen na veel ervaring op te hebben gedaan bij bedrijven als Mansveld en Heijmans. Hoewel ik een fijne vast aanstelling had bij Heijmans droomde ik van een eigen onderneming. Ik besloot dit avontuur aan te gaan mijn droom achterna te gaan.

Zo is Elektro Service Eindhoven ontstaan. Tot de dag van vandaag heb ik geen spijt van mijn besluit en haal ik dagelijks voldoening uit mijn werk. Ik heb fijne klanten en waardeer het goede contact met ze. Goede service, kwaliteitswerk en vriendelijk contact is daarbij het fundament. Zodat we elkaar met een goed gevoel kunnen groeten mochten we elkaar op straat tegenkomen."

Airco plaatsen - aansluiten elektra - aansluiting in groepenkast
Elektromonteur elektro installateur Jamil van Elektro Service Eindhoven bij nieuw geinstalleerde Easee Laadpaal

Specialisatie in duurzaamheid

Onze manier van werk houdt in dat we klanten die daarvoor open staan zoveel mogelijk proberen uit te leggen. Wat u kunt verwachten, over de producten zelf en laten zien waarom u uit kunt gaan van kwaliteit en duurzaamheid.

Die duurzaamheid is onze specialisatie. Zonnepanelen, laadpalen en groepenkasten. Dagelijks leveren, monteren en onderhouden wij zonnepaneel installaties en laadpunten. Daarbij is altijd werk aan de groepenkast nodig.

Een vaak verwaarloosd deel van woningen, waardoor het ook (te) vaak niet in orde en zelfs onveilig blijkt te zijn. Het is makkelijk er vanuit te gaan dat een groepenkast werkt en dus gewoon in orde is. We vergelijken het dan vaak met een auto. Als deze al 40 jaar niet gekeurd of überhaupt nagekeken is, dan kan het moment dat u 'm nodig heeft of een noodstop moet maken nare gevolgen hebben. Wij adviseren onze klanten dan ook altijd om de groepenkast te laten controleren en te moderniseren wanneer dit nodig is.

Transparant in werk en communicatie

We laten graag zien wat we doen en beantwoorden uw vragen met passie. Niet alleen in onze communicatie vooraf, maar ook tijdens ons werk zijn we transparant in wat we doen.

Transparant zijn betekent voor ons dat u als klant vooraf weet wat u krijgt en wat de bijbehorende kosten zijn. Dat betekent ook dat wij ons houden aan onze afspraken en u geen verassingen achteraf krijgt.

Wij streven altijd naar een oprecht tevreden klant die ons met vertrouwen terug ziet komen mocht dat nodig zijn.

Over Elektra Service Eindhoven - zonnepaneel installateur