Meterkast laten plaatsen

Wilt u een nieuwe meterkast laten plaatsen? Een zoekt u een erkend installateur met veel ervaring in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg? Dan zit u bij ons goed! Wij installeren namelijk meterkasten in deze regio, aangezien we gevestigd zijn in Eindhoven. Van daaruit helpen we klanten in bijvoorbeeld Veldhoven, Helmond, Weert, Valkenswaard, Veghel en Gemert. Maar ook buiten deze regio kunt u bij ons terecht. Zo hebben we klanten tot in Maastricht en Apeldoorn.

Bovendien zijn we een erkend installatiebedrijf, zodat montage en plaatsing veilig en conform de regels gebeurt. En wij staan voor kwaliteit. Daarom geven wij standaard 2 jaar garantie op installatie. Zie voor reviews wat klanten van ons vinden. Op de pagina groepenkasten vindt u meer informatie wat we allemaal voor u kunnen doen. Met onze jarenlange ervaring zijn we de meterkast installateur in de wijde regio Eindhoven.

Eaton groepenkast controle Elektro Service Eindhoven

Ook extra groep aanleggen in meterkast

Naast installatie van meterkasten doen we natuurlijk ook uitbreiding in de vorm van extra groepen aanleggen. Dit is nodig als u bijvoorbeeld een aantal elektrische apparaten wilt aanschaffen die een hoog verbruik kennen. Denk aan een vaatwasser, combi oven of keramische kookplaat als u afscheid wilt nemen van uw gasfornuis. Ook andere aanpassingen aan meterkasten verzorgen we. Bijvoorbeeld in het geval van zonnepanelen laten plaatsen.

Vervangen meterkast

Ook het vervangen van een meterkast doen we veel. Heeft u nog een oude meterkast met zekeringen? Dan voldoet uw groepenkast waarschijnlijk niet aan de huidige veiligheidsnormen. Dit houdt in dat er meer kans is op brandgevaar, kortsluiting, overbelasting en zelfs beschadiging aan uw elektrische apparatuur.

Kosten meterkast laten plaatsen

Uiteraard wilt u ook weten wat de prijs is van het laten installeren van een meterkast. Deze vraag is op haar beurt op te splitsen in twee vragen:

Wat kost een nieuwe meterkast plaatsen? Een nieuwe meterkast installteren zoals bij nieuwbouw is meestal voordeliger dan het vervangen. Dit komt omdat in laatstgenoemde geval de oude meterkast ontkoppeld en gedemonteerd moet worden. Wat een nieuwe meterkast exact kost hangt af van hoeveel elektriciteit uw huishouden nodig heeft, nu en in de toekomst. We kunnen dit vrijblijvend voor u uitrekenen.

Wat kost een meterkast vervangen? Het vervangen van een oude meterkast is zoals gezegd doorgaans duurder dan het plaatsen van een nieuwe, waar vervanging niet van toepassing is. Ook hier kunt u het beste met ons contact opnemen voor een vrijblijvende kostenindicatie.

Contact

Wilt u uw meterkast laten vervangen, of een nieuwe laten installeren? Of heeft u vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend met ons contact op. We kunnen u dan vertellen wat in uw specifieke situatie de beste keuze is.
U kunt ons bellen op: 06 52 78 56 76, mailen op: info@elektroserviceeindhoven.nl. Of het contactformulier gebruiken op onze contactpagina.