Laadstation elektrische auto

Een eigen laadstation voor uw elektrische auto aan huis of bij uw bedrijf? Erkend installatiebedrijf Elektroservice Eindhoven regelt het. We bieden laadstations inclusief installatie aan voor alle merken laadpalen en alle merken auto’s met standaard 2 jaar garantie op installatie. Is uw groepenkast geschikt voor een laadstation? Zo niet, dan kunnen we u als specialist in groepenkasten daar ook direct bij helpen.

Wij plaatsen uw laadstation voor uw elektrische auto altijd vakkundig en  in goed overleg. Met locaties in Eindhoven, Zeeland N-B, Uden en Den Bosch bestrijkt ons werkgebied de regio Oost-Brabant en een groot deel van Limburg. Bijvoorbeeld Veldhoven, Helmond, Weert, Valkenswaard, Veghel en Gemert.

Waarom een eigen laadstation aan huis?

Een eigen laadstation thuis betekent gemak, efficiëntie en (veel) lagere laadkosten. Zeker in combinatie met zonnepanelen. U bepaalt wanneer u de stroom afneemt. Zo is de nacht vaak met een daltarief, of bij een dynamisch contract kunt u uw auto soms (bijna) gratis opladen. 

Ook biedt een eigen laadpunt als voordeel dat u geen wachttijden heeft, zoals bij openbare laadpunten. En de zekerheid dat u altijd een volle accu  heeft wanneer u vertrekt is natuurlijk erg prettig.

Elektrisch laadstation laten plaatsen door Elektroservice Eindhoven

Het laten plaatsen van een eigen laadstation aan huis door Elektroservice Eindhoven betekent een complete service die begint bij een persoonlijk advies. De laadstation markt is enorm gegroeid en biedt u dus enorm veel keuzemogelijkheden. We helpen u bij het uitkiezen van het meest geschikte laadstation voor uw auto, wensen en woonsituatie.

Het maakt daarbij niet uit of een Tesla bezit, een elektrische Mercedes, BMW of uw Polestar wilt opladen. Wij adviseren u een compatibel laadstation, zoals bijvoorbeeld de Wallbox Pulsar Plus.

Naast service en advies kunnen we uw laadstation snel installeren. Met zegelrecht, geschoolde en ervaren elektriciens en certificeringen voor de installatie van laadstations bieden we u altijd een volledig afgewerkte en werkende installatie aan met standaard 2 jaar garantie op de installatie. U kunt zelf lezen hoe onze klanten ons werk beoordelen in ons reviews overzicht.

Heeft u bijvoorbeeld een 1-fase aansluiting en wilt u deze direct uit laten breiden naar een 3-fase aansluiting dan regelt Elektroservice Eindhoven dit voor u.

Wallbox Pulsar Plus productafbeelding

Wat kost een eigen laadstation thuis?

De kosten voor het installeren van een laadstation aan huis variëren afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen. We werken daarom altijd op basis van een offerte voor uw laadstation.

Vanuit uw aanvraag benaderen we u mogelijk met aanvullende vragen of een schouwbezoek als dat nuttig lijkt of gewenst. Vanuit daar stellen we een helder en scherp prijsoverzicht voor u op.

Laadstation elektrische auto aanvraag en vergunningen

Voor een laadstation aan huis voor particulier gebruik heeft u in 99% van de gevallen geen vergunning nodig. U mag deze, op enkele uitzonderingen na, gewoon laten installeren mits deze op eigen terrein wordt geplaatst.

Mocht er voor uw situatie toch een vergunning nodig zijn, dan kunnen we u dit aangeven en helpen bij de aanvraag van deze vergunning.

Contact

Heet u interesse in het laten installeren van een elektrische auto laadstation bij thuis? Lees dan meer op onze pagina laadpalen, waar u direct een offerte aanvraag kunt doen.

Heeft u vragen vooraf, neem dan gerust contact op met ons.

U kunt ons bellen of een whatsapp sturen op: 06 28 57 48 49. U kunt ons uw vragen natuurlijk ook per mail stellen op: info@elektroserviceeindhoven.nl. We kijken uit naar uw bericht!