Logo Elektricien Elektro Service Eindhoven

Laadstation elektrische auto

Heeft u een eigen laadstation elektrische auto nodig? Dan kunnen wij u professioneel helpen als erkend installatiebedrijf. Wij staan voor kwaliteit. Daarom geven wij standaard 2 jaar garantie op installatie. Zie reviews wat klanten van ons vinden. Wij plaatsen auto laadstations vakkundig en snel in de regio Oost-Brabant en een groot deel van Limburg. We zijn namelijk gevestigd in Eindhoven. Van daaruit helpen we klanten in bijvoorbeeld Veldhoven, Helmond, Weert, Valkenswaard, Veghel en Gemert. Maar ook ver daarbuiten, want wij hebben klanten tot in Amersfoort en de regio Rotterdam.

Elektrisch laadstation laten plaatsen

We zijn zoals gezegd geautoriseerd en erkend installateur van elektrische laadstations. Met bovendien veel ervaring. We installeren laadstations voor alle merken en modellen auto’s, zoals Tesla en BMW. Wij helpen en adviseren u graag bij de keuze van het beste laadstation. En regelen alles voor u tot alles naar behoren functioneert en u tevreden bent.

Kosten auto laadstation thuis

De prijzen voor installatie verschillen per merk en het aantal kW. We kunnen vrijblijvend uitrekenen wat de prijs van een laadstation in uw specifieke situatie is.

Laadstation elektrische auto aanvragen

Ook helpen we u indien gewenst met de aanvraag van een auto laadstation bij uw gemeente. U doet dit immers niet iedere dag. Wij wel, dus we hebben hier veel ervaring mee.

Contact

Heet u interesse in het laten installeren van een elektrische auto laadstation bij thuis? Neem dan contact op met ons. U kunt ons bellen op: 06 52 78 56 76, mailen op: info@elektroserviceeindhoven.nl. Of het contactformulier gebruiken op onze contactpagina.