Elektrische laadpaal voor thuis & bedrijf

Perfect geplaatst, veilig aangesloten.

Laadpaal thuis, laadpunt EV

Opladen van uw elektrische auto kan op het werk of bij een oplaadpunt. Maar uw auto thuis opladen is natuurlijk nog prettiger.

Opladen van uw auto kan thuis met een laadpunt of laadpaal. Een laadpunt hangt aan een bestaand object zoals een muur. Een laadpaal heeft een eigen paal. Een laadpunt is een complex apparaat met een groot vermogen dat ook nog eens buiten komt te hangen. Het installeren van een eigen laadpunt thuis moet daarom veilig en vakkundig te gebeuren.

Naast de installatie zelf dient de meterkast ook aangepast te worden. Zo komt er bv. een aparte aardlekautomaat voor het laadpunt.

U kunt bij ons terecht voor alle automerken. We verzorgen de gehele installatie van aanvraag tot een werkend laadpunt met heldere prijzen voorafgaand aan de installatie.

Laadpaal thuis - EV BOX

Laadpaal laten plaatsen, hoe werkt het?

Voordat we de laadpaal kunnen plaatsen is het belangrijk dat we weten wat uw wensen zijn en hoe de situatie is. Wilt u één laadpunt of meerdere auto's tegelijk kunnen laden. Kiest u voor een laadpunt aan de muur of losse laadpaal in de tuin. Hoe zit het met graafwerkzaamheden, de meterkast of eventuele vergunningsaanvragen. Dit geeft u door in de aanvraag.

Op basis van uw aanvraag berekenen we de bijhorende kosten zodat u precies weet waar u aan toe bent. Als u akkoord gaat met de offerte, plannen we het werk in en maken een afspraak voor de plaatsing en installatie.

We hebben intussen enkele duizenden laadpalen mogen installeren. Onze gecertificeerde monteurs weten dus precies waar ze rekening mee moeten houden. We gaan pas weg als alles perfect is aangesloten, afgewerkt en getest. Mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen met de installatie dan komen we het dezelfde dag nog oplossen.

Laadpalen van A-merken

We leveren en installeren laadpalen voor alle automerken. In de basis adviseren wij laadpalen van de a-merken EASEE, ALFEN & EV-BOX. We adviseren u graag welk type of merk lader u het beste kunt gebruiken voor uw auto. Daarmee bent u verzekerd van een kwalitatieve laadpaal die afgestemd is op uw auto.

Als u een ander merk laadpaal op het oog heeft dan regelen we dat voor u. We kunnen ieder type leveren en installeren. Mochten er aanpassingen nodig zijn in uw meterkast dan adviseren we u hier vooraf over. U heeft zo altijd de keuze om een laadpaal te kiezen die past bij uw huidige situatie of een ingrijpendere aanpassingen te laten doen zodat u gebruik kunt maken van zwaardere typen laadpunten. Deze bieden dan als voordeel dat u sneller kunt opladen.

Kosten laadpaal thuis

Interesse in een laadpaal maar benieuwd naar de kosten? Vraag uw laadpaal dan aan in 3 simpele stappen. We berekenen geheel vrijblijvend de kosten aan de hand van uw wensen en situatie.


Graag ontvangen we enkele foto's van de situatie zodat we de werkzaamheden kunnen inschatten.

Foto waar de laadpaal komt

Foto van de meterkast

Foto('s) route meterkast - laadpaal

Als laatste ontvangen we graag uw gegevens. Deze gebruiken we enkel voor deze aanvraag.


Wij gebruiken reCAPTCHA. Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

Laadpaal installatie zakelijk

Voor zakelijke klanten bieden we diverse opties aan voor het plaatsen van laadpalen bij uw bedrijfspand, openbare parkeerterrein of parkeergarage. Laadpalen voor bedrijven kunnen vaak over hogere vermogens beschikken. Een laadpaal met hoog vermogen ondersteunt snelladen.

Waar een thuisinstallatie op 1 fase 32A al snel 7u nodig heeft om een Tesla model 3 op te laden, kan dit met een level 2 3-fase 32A lader in nog geen 4 uur. Daarbij zijn zakelijke oplossingen uit te voeren met betaalsystemen. Zeker in samenwerking met zonnepanelen kan dit een interessante aanvulling voor uw medewerkers of zelfs een verdienmodel opleveren.

Bent u op zoek naar een zakelijke oplossing neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag welke oplossing het beste past bij uw bedrijf. Voelt u zich daarbij even welkom als het gaat om een enkele laadpaal voor klein bedrijf tot volledig geautomatiseerde parking solutions.

Telefoon: +31 (0)6 28 57 48 49
Mail: info@elektroserviceeindhoven.nl