Installateur zonnepanelen

Installateur zonnepanelen gezocht in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg? Dan zit u bij ons goed! Wij installeren zonnepanelen namelijk professioneel en snel. We zijn gevestigd in Eindhoven. Van daaruit helpen we klanten in bijvoorbeeld Veldhoven, Helmond, Weert, Valkenswaard, Veghel en Gemert. Bovendien zijn we een erkend installatiebedrijf. Zodat montage en plaatsing veilig en conform de regels gebeurt. Wij staan daarmee voor kwaliteit. Daarom geven wij ook standaard 2 jaar garantie op installatie. Zie reviews wat klanten van ons vinden.

Complete installatie

We verzorgen de complete installatie, inclusief eventuele aanpassingen aan de groepenkast. Zie de pagina zonnepanelen voor uitgebreide informatie wat wij voor u kunnen betekenen. Met onze jarenlange ervaring zijn we de zonnepanelen installateur in de wijde regio Eindhoven.

Zonnepanelen op huizen in de zon - Elektro Service Eindhoven

Kosten plaatsen zonnepanelen laadstation

De prijs van installeren zonnepanelen hangt vooral af van uw energiebehoefte nu en in de toekomst, voor zover daar een indicatie voor te geven is. De hoeveelheid zonnepanelen die nodig is wordt daardoor uiteraard ook bepaald.

Heeft u bijvoorbeeld een huishouden dat bestaat uit 5 personen en wilt u volledig kunnen voorzien in uw energieverbruik? Dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld 25 zonnepanelen van 250 Wp (Wattpiek). Hiervoor betaalt u ongeveer € 11.700, inclusief installatiekosten. Dit lijkt een grote investering, maar met een mogelijke besparing van €1.212 per jaar heeft u de panelen snel weer terugverdiend.

Kosten zonnepanelen per m2 laadstation

Wat kosten zonnepanelen per m2? Dat is een vraag die we vaak te horen krijgen. Het antwoord op deze vraag hangt ook af van de benodigde hoeveelheid elektriciteit nu en in de toekomst. Die bepaalt immers het aantal zonnepanelen en vierkante meters. Het antwoord is dus niet zomaar te geven, maar we kunnen dit wel vrijblijvend voor u uitrekenen.

Contact

Wilt u zonnepanelen laten installeren, of overweegt u dit? Of heeft u vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend met ons contact op. We kunnen u dan vertellen wat in uw specifieke situatie de beste keuze is als het gaat om de installatie van zonnepanelen.
U kunt ons bellen op: 06 52 78 56 76, mailen op: info@elektroserviceeindhoven.nl. Of het contactformulier gebruiken op onze contactpagina.