Elektricien voor particulieren en bedrijven.

Elektricien eindhoven - bedrijfsbus elektroservice eindhoven voor zonnepanelen laadpalen airconditioning warmtepompen en groepenkasten
elektricien legt elektra aan in nieuwbouw elektroservice eindhoven

Elektricien diensten die we verzorgen.

Onderstaand laten we enkele voorbeelden zien van elektricien werkzaamheden die we voor u kunnen verzorgen. Het zijn slechts voorbeelden, als het met elektra te maken heeft kunnen we het in bijna alle gevallen voor u verzorgen. Dus stel ons uw vragen gerust!

Voorbeelden elektricien werkzaamheden:

Bij een verbouwing of aanbouw wilt u dat uw elektra veilig en volgens de laatste normen wordt aangelegd. Wij verzorgen dit van begin tot eind, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Voor keukens en badkamers, waar water en elektriciteit dicht bij elkaar komen, zorgen wij voor veilige en betrouwbare aansluitingen van uw apparaten en verlichting.

Moderne keukens vragen om specifieke oplossingen. Wij leggen uw kookgroep aan, zodat u veilig en efficiënt kunt koken zonder overbelasting van uw groepenkast.

Wanneer u op inductie wilt gaan koken heeft u een aantal zaken nodig. Zo heeft u bij koken op inductie een aparte stroomgroep nodig meestal met een vermogen tussen 5 en 7 kW. Dit betekent dat u een aparte groep in uw meterkast nodig heeft. Er wordt een aparte kabel naar de keuken getrokken met een perilex aansluiting. Deze is nodig om het hoge vermogen van de inductiekookplaat te ondersteunen. 

Koken op inductie neemt nog steeds hard toe. We installeren dan ook bijna dagelijks de elektra voor inductieplaten en fornuizen. We komen dit graag voor u verzorgen.

Een moderne en veilige groepenkast voor elk type woning. Wij vervangen oude groepenkasten en installeren nieuwe, veilige oplossingen die voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen.

De toename van elektrische apparaten en elektrificatie van onze woningen en bedrijven zorgen vaak voor een tekort aan groepen. Wij leggen extra groepen veilig voor u aan, zodat uw elektrische installatie altijd voldoende capaciteit heeft.

Uw meterkast van 1 fase naar 3 fasen biedt ondersteuning voor zwaardere elektrische apparatuur zoals inductiekookplaten en laadpalen voor elektrische auto’s. We verzorgen een veilige installatie, waarbij we alle zaken meenemen zoals verzwaren van de hoofdzekering en toevoegen van aardlekautomaten.

Extra stopcontacten nodig? Of heeft u nieuwe verlichting? Wij zorgen voor een professionele installatie, zowel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand.

Een nieuwe woning gekocht? Dan is een controle van elektra aan te bevelen. U weet nooit of de vorige bewoner zelf heeft geklust – en of dat wel allemaal goed is gedaan. Wij voeren een grondige inspectie voor u uit en adviseren over mogelijke verbeteringen of noodzakelijke aanpassingen.

Elektricien team nodig voor projectbouw? Neem dan contact met ons op. Van enkele elektricien op locatie tot meerdere teams. Uiteraard volledig gecertificeerd en uitvoering volgens NEN normen. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Voor zwaardere toepassingen en industriële omgevingen leggen wij 400 volt krachtstroom aan, zodat u verzekerd bent van voldoende vermogen voor uw apparatuur.

Bent u op zoek naar een vaste elektra partner voor uw bedrijfspand(en)? Met een vast aanspreekpunt en snelle responstijden heeft u een betrouwbare partner voor uw elektrische onderhoud, uitbreidingen en verduurzaming.

Verduurzaming van uw woning gaat in bijna alle gevallen samen met nieuwe elektrische apparaten en elektrische aansluitingen. Omdat de duurzame apparaten vaak flinke vermogens hebben heeft u bijna altijd te maken met nieuwe bekabeling, aangepaste groepenkasten en verzwaring van uw elektra aansluiting.

Elektroservice Eindhoven adviseert en verzorgt de verduurzaming voor u. We leveren de materialen en  apparatuur én sluiten alles degelijk voor u aan.

Zo hebben we gespecialiseerde teams voor: 

Via bovenstaande links vindt u meer informatie over de losse duurzame installaties.

Dhr. Peels
Installatie van stopcontacten en groepenkast
Lees verder
De mannen van Elektro Service Eindhoven zijn harde werkers die goede kwaliteit leveren en ook nog de troep die ze maken achter zich opruimen. Ze hebben bij ons de meterkast vervangen en extra stopcontacten ge-installeerd en alles werkt perfect. Petje af voor dit team. Wil Peels.
Mevr. Ribas
Electrian outdoor lights
Lees verder
Had an issue with my electricity very early in the morning. Everything was fixed by the time I had to go to work. Our second appointment went smooth and outdoor lights were installed promptly. I’d recommend their services to everyone!
Dhr. Alaedi
Zonnepanelen en laadpaal
Lees verder
Zonnepanelen laten plaatsen door dit bedrijf. Laadpunt ook laten plaatsen. Echt een aanrader van voor traject tot aan eind traject zijn ze betrokken. Zeer tevreden bedankt ESE

Elektricien offerte en contact

Heeft u een Elektricien nodig, neem dan contact op met Elektroservice Eindhoven.

We nemen na uw aanvraag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of maken een afspraak bij u thuis. 

U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen per telefoon, whatsapp of e-mail.

Vrijblijvende aanvraag