Eigen oplaadpunt elektrische auto

Heeft u een eigen oplaadpunt elektrische auto nodig? Dan kunnen wij u vakkundig helpen. Wij plaatsen auto oplaadpunten professioneel en snel in de regio Oost-Brabant en een groot deel van Limburg. We zijn namelijk gevestigd in Eindhoven. Van daaruit helpen we klanten in bijvoorbeeld Veldhoven, Helmond, Weert, Valkenswaard, Veghel en Gemert. Maar ook ver daarbuiten, want wij hebben klanten tot in Apeldoorn en Roosendaal.

Elektrisch oplaadpunt laten plaatsen laadstation

We zijn geautoriseerd en erkend installateur van elektrische oplaadpunten, met bovendien veel ervaring. We geven standaard 2 jaar garantie op installatie, omdat we staan voor kwaliteit. Zie reviews wat klanten van ons vinden. We installeren oplaadpunten voor alle merken en modellen auto’s, zoals Tesla en BMW. Wij helpen en adviseren u graag bij de keuze van het beste oplaadpunt. En regelen alles voor u tot alles naar behoren functioneert en u tevreden bent. Ook voor het plaatsen van een snellaadpunt kunt u bij ons terecht.

Kosten oplaadpunt elektrische auto thuis laadstation

De prijzen voor installatie verschillen per merk en het aantal kW. We kunnen vrijblijvend uitrekenen wat de prijs van een oplaadpunt in uw specifieke situatie is.

Oplaadpunt auto aanvragen laadstation

Ook helpen we u met de aanvraag van een auto oplaadpunt bij de gemeente. U doet dit immers niet iedere dag. Wij hakken dagelijks met dit bijltje, dus we hebben hier veel ervaring mee.

Contact

Heeft u interesse in het laten installeren van een elektrisch oplaadpunt bij thuis? Neem dan contact op met ons.
U kunt ons bellen op: 06 52 78 56 76, mailen op: info@elektroserviceeindhoven.nl. Of het contactformulier gebruiken op onze contactpagina.