Elektrische auto met laadpunt aan huis

Eigen laadpaal thuis

Wilt u een eigen laadpaal thuis of bij uw bedrijf? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij plaatsen laadpalen professioneel en snel in de regio Oost-Brabant en een groot deel van Limburg. We zijn namelijk gevestigd in Eindhoven. Van daaruit helpen we klanten in bijvoorbeeld Veldhoven, Helmond, Weert, Valkenswaard, Veghel en Gemert. Maar ook ver daarbuiten zoals Maastricht of Arnhem.

Elektrische laadpaal laten plaatsen

We zijn geautoriseerd en erkend installateur van elektrische laadpalen, met bovendien veel ervaring. Daarom geven we ook standaard 2 jaar garantie op installatie. We plaatsen laadpalen voor alle merken en modellen auto’s, zoals Tesla en BMW. Wij helpen en adviseren u graag met het kiezen van de juiste laadpaal. En regelen alles voor u tot alles naar behoren functioneert en u tevreden bent. Zie reviews wat klanten van ons vinden.

Kosten laadpaal thuis

De prijzen voor installatie verschillen per merk, moeilijkheid van installatie en het aantal kW. We rekenen vrijblijvend uit wat de prijs wordt als u een laadpaal wilt laten installeren bij uw specifieke situatie is.

Laadpaal elektrische auto aanvragen

Ook helpen we u met de aanvraag van de laadpaal bij de gemeente. U doet dit immers niet iedere dag. Wij hebben er dagelijks mee van doen, dus we hebben hier veel ervaring mee.

Contact

Heeft u interesse in het laten installeren van een elektrische laadpaal bij thuis? Neem dan contact op met ons.
U kunt ons bellen op: 06 52 78 56 76, mailen op: info@elektroserviceeindhoven.nl. Of het contactformulier gebruiken op onze contactpagina.

U kunt ook een vrijblijvende aanvraag doen voor uw auto en laadpaal van uw keuze.